Logistică

Am integrat cele mai avansate soluții logistice pentru a ușura viața furnizorilor dar și a clienților noștri

Transport marfă paletizată și curierat

Folosind AiCart, platforma noastră compară instant la checkout ofertele tuturor curierilor integrați și generează automat etichete AWB pentru furnizori. De asemenea, update-ul statusului fiecărei comenzi se face automat. 

Pentru mărfurile paletizate folosim o rețea cu peste 600 de firme de transport, toate integrate într-un Pallet Network European, o asociație de firme de transport unde nu există intermediari precum casele de expediții economisând astfel sume consistente de bani pentru clienții platformei noastre.

0
Firme de transport
0
Case de expediții
0
Țări deservite

ARODAS

Arodas este o platformă inovatoare de tip bursă de mărfuri, care își propune să simplifice și să eficientizeze procesul de transport al mărfurilor prin eliminarea intermediarilor. Această platformă conectează direct transportatorii cu beneficiarii reali, cum ar fi fabrici, importatori sau exportatori, eliminând astfel nevoia de a utiliza serviciile unor case de expediții.

Cu peste 600 de firme de transport membre în acest Pallet Network, Arodas acoperă întreg teritoriul Uniunii Europene și UK, oferind astfel o acoperire largă pentru necesitățile de transport ale companiilor. Platforma Arodas este bazată pe tehnologie avansată, fiind ușor de utilizat și eficientă în procesarea informațiilor.

Arodas este o soluție inovatoare pentru transportul mărfurilor, eliminând intermediarii și oferind o soluție de transport mai rapidă, mai eficientă și mai convenabilă pentru toți cei implicați în procesul de logistică.